McIntyre Art

Västra Götalands län

Information

McIntyre Art är en verksamhet som finns i Göteborg. I McIntyre Art finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mc Intyre, Kevin Joseph som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med McIntyre Art så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå McIntyre Art på telefon 031-192312.

Utställning och försäljning av konst samt sälja konsulttjänster och utbildningar till företag såsom konstnär inom reklam, design och produktutveckling inom möbelbranschen och bilbranschen samt vissa rituppgifter och konstnärlig rådgivning.

Idag är McIntyre Art av bolagstypen Enskild firma.

McIntyre Art är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

McIntyre Art innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och McIntyre Art är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för McIntyre Art så är det följande:

McIntyre Art har 680128-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.