J.P.A - Bygg & Svets

Västra Götalands län

Information

J.P.A - Bygg & Svets hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där J.P.A - Bygg & Svets finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. J.P.A - Bygg & Svets tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket J.P.A - Bygg & Svets har haft sedan 2001-10-16. J.P.A - Bygg & Svets har funnits sedan och 2001-10-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till J.P.A - Bygg & Svets så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-408382.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

J.P.A - Bygg & Svets har idag 671214-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för J.P.A - Bygg & Svets

Allt inom byggverksamhet, snickeri, svetsning.

I J.P.A - Bygg & Svets så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Anttila, Jukka Pekka som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .