Eness Friser Salong

Västra Götalands län

Information

670921-XXXX är organisationsnummer för företaget Eness Friser Salong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eness Friser Salong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Eness Friser Salong finns i.

Eness Friser Salong har varit registrerat sedan 1995-12-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eness Friser Salong så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Eness Friser Salong är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Eness Friser Salong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eness Friser Salong så kan ni göra det på telefon genom 031-125309 eller genom brev på följande adress:

Driva frisersalong - herrfrisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Eness Friser Salong och det är Talic, Enes som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,