Eudoxia

Västra Götalands län

Information

Eudoxia hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Eudoxia finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Eudoxia tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Eudoxia har haft sedan 2010-03-31. Eudoxia har funnits sedan och 2010-03-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Eudoxia så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Eudoxia har idag 670720-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Eudoxia

Bedriva redovisning, bokföring, utbildning, löne- och personal- frågor, bemanning, friskvård, försäljning av friskvårdsprodukter.

I Eudoxia så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sovelius, Marita Johanna som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .