Glansdagar i Göteborg

Västra Götalands län

Information

670101-XXXX är organisationsnummer för bolaget Glansdagar i Göteborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glansdagar i Göteborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Glansdagar i Göteborg finns i.

Glansdagar i Göteborg har varit registrerat sedan 2000-05-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glansdagar i Göteborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Glansdagar i Göteborg är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Glansdagar i Göteborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Glansdagar i Göteborg så kan ni göra det på telefon genom 031-463070 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hygienartiklar, leksaker, köksutrustning, mattor, möbler, presenter, kontorsmaterial för hem och bijouterier och smink.

Det finns olika personer som har en koppling med Glansdagar i Göteborg och det är Feyli, Khaledh som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,