Urban Bengtsson Bygg & Design

Västra Götalands län

Information

Urban Bengtsson Bygg & Design hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Urban Bengtsson Bygg & Design finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Urban Bengtsson Bygg & Design tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Urban Bengtsson Bygg & Design har haft sedan 2002-03-26. Urban Bengtsson Bygg & Design har funnits sedan och 2002-03-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Urban Bengtsson Bygg & Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9255163.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Urban Bengtsson Bygg & Design har idag 651108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Urban Bengtsson Bygg & Design

Byggnadsarbeten, snickerier inom båt och bygg. Smidesarbeten. Försäljning av material inom byggbranschen. Trädgårdsanläggning och skötsel. Transporter.

I Urban Bengtsson Bygg & Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Per Urban som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .