Farsani Consulting

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Farsani Consulting. Det finns flera företag som liknar Farsani Consulting i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Farsani Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-06 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-03-21 så har Farsani Consulting varit registrerat och sedan 2003-02-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Farsani Consulting och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Farsani Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Farsani Consulting så kan ni göra det på 031-828548.

Konsultverksamhet inom dataprogrammering, partihandel och export med begagnade anläggningsmaskiner inom gruv-, bygg- och anläggningsbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Moein Farsani, Daryoush som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Farsani Consulting har 650605-XXXX som sitt organisationsnummer.