Juridiska Byrån Wenche Osbakk

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Juridiska Byrån Wenche Osbakk. Det finns flera verksamheter som liknar Juridiska Byrån Wenche Osbakk i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Juridiska Byrån Wenche Osbakk är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-08-14 så har Juridiska Byrån Wenche Osbakk varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Juridiska Byrån Wenche Osbakk och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Juridiska Byrån Wenche Osbakk så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Juridiska Byrån Wenche Osbakk så kan ni göra det på 031-149089.

Juridisk byrå med inriktning förvaltningsrätt, familjerätt och socialrätt. utbildningar och konsulttjänster inom juridik.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Osbakk, Wenche Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Juridiska Byrån Wenche Osbakk har 650425-XXXX som sitt organisationsnummer.