Botanic City Lowrie

Västra Götalands län

Information

Botanic City Lowrie hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Botanic City Lowrie finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Botanic City Lowrie tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Botanic City Lowrie har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Botanic City Lowrie så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-174545.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Botanic City Lowrie har idag 641022-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Botanic City Lowrie

Näthandel med inriktning mot inredning och trädgård samt konsultverksamhet för internetrelaterade tekniker och programmering.

I Botanic City Lowrie så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lowrie, Eva-Marie som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .