MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION

Västra Götalands län

Information

640615-XXXX är organisationsnummer för företaget MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION finns i.

MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION har varit registrerat sedan 1986-12-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION är följande:

Vill ni komma i kontakt med MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Kosmetolog och dekoration m m

Det finns olika personer som har en koppling med MIRIS TRUE COLOUR PRODUCTION och det är HELLEKANT, AGNETA MARIA som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,