ML Event

Västra Götalands län

Information

640423-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ML Event. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ML Event är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som ML Event finns i.

ML Event har varit registrerat sedan 2003-12-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för ML Event så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

ML Event är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för ML Event är följande:

Vill ni komma i kontakt med ML Event så kan ni göra det på telefon genom 031-282519 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom personal- och verksamhetsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med ML Event och det är Langenius, Anna Malin Cecilia som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,