IMPA-Impact Info Marknadsutveckling

Västra Götalands län

Information

IMPA-Impact Info Marknadsutveckling är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som IMPA-Impact Info Marknadsutveckling finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

IMPA-Impact Info Marknadsutveckling är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-08.

IMPA-Impact Info Marknadsutveckling som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-07-01. Men sedan 2007-03-08 så har IMPA-Impact Info Marknadsutveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IMPA-Impact Info Marknadsutveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-690406.

Göteborg arbetar för att verksamheter som IMPA-Impact Info Marknadsutveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för IMPA-Impact Info Marknadsutveckling. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Uppdrag som marknadskonsult inom exempelvis bygg- och fastighet. Exempel på uppdrag är marknadsundersökningar, upprättande av marknadplaner, utveckling av sälj- och marknadsföringsprocesser samt säljcoaching.

Firmatecknare för IMPA-Impact Info Marknadsutveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IMPA-Impact Info Marknadsutveckling och det är följande personer, Andersdotter, Maria som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för IMPA-Impact Info Marknadsutveckling är 640310-XXXX.