Nono Bilservice

Västra Götalands län

Information

Nono Bilservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Nono Bilservice finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nono Bilservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Nono Bilservice har haft sedan 2000-02-29. Nono Bilservice har funnits sedan och 2000-02-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nono Bilservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6313552.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Nono Bilservice har idag 630522-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nono Bilservice

Bilreparationer, bilverkstad, mekanisk reparation och lackering.

I Nono Bilservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martinovic, Zvonko som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .