Bettis Fotvård och Servicebutik

Västra Götalands län

Information

630113-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bettis Fotvård och Servicebutik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bettis Fotvård och Servicebutik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Bettis Fotvård och Servicebutik finns i.

Bettis Fotvård och Servicebutik har varit registrerat sedan 1996-04-26 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bettis Fotvård och Servicebutik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Bettis Fotvård och Servicebutik är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Bettis Fotvård och Servicebutik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bettis Fotvård och Servicebutik så kan ni göra det på telefon genom 031-223593 eller genom brev på följande adress:

Fotvård, manikyr, vaxning, färgning av fransar och bryn, håltagning i öron och massage samt försäljning av krämer, inlägg, skor, fotvårdsartiklar och kosmetika. Servicebutik video och spelverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bettis Fotvård och Servicebutik och det är Araghi, Badrieh Betti som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,