Pavel Rivare

Västra Götalands län

Information

621022-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pavel Rivare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pavel Rivare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Pavel Rivare finns i.

Pavel Rivare har varit registrerat sedan 2006-10-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pavel Rivare så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Pavel Rivare är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Pavel Rivare är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pavel Rivare så kan ni göra det på telefon genom 031-482018 eller genom brev på följande adress:

Bygg, rivning och borrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Pavel Rivare och det är Wierzbowski, Pawel Roman som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,