ENVIRA MILJÖKONSULT

Västra Götalands län

Information

620926-XXXX är organisationsnummer för bolaget ENVIRA MILJÖKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ENVIRA MILJÖKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som ENVIRA MILJÖKONSULT finns i.

ENVIRA MILJÖKONSULT har varit registrerat sedan 1989-12-08 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ENVIRA MILJÖKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

ENVIRA MILJÖKONSULT är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för ENVIRA MILJÖKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med ENVIRA MILJÖKONSULT så kan ni göra det på telefon genom 031-140955 eller genom brev på följande adress:

Framtagning samt spridande av kunskap inom miljöområdet

Det finns olika personer som har en koppling med ENVIRA MILJÖKONSULT och det är SVENSSON, ÅSE HEDVIG SUSANNE som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,