Fot Medic Göteborg

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Fot Medic Göteborg är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fot Medic Göteborg är ett av dem. Statusen för Fot Medic Göteborg är att Bolaget är aktivt.

Fot Medic Göteborg är ett Enskild firma och skapades 1999-11-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fot Medic Göteborg ska trivas.

Fot Medic Göteborg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av ortopediska skoinlägg och skor. Import och export av sjukvårdsmaterial såsom olika former av sulor för patienter med diabetes, behandlingsbrits, tejp, tryckförband, olika former av olja för massage, behandlingar, sax och pincett. Importera och exportera olika former av skor och strumpor. Massagebehandling. Ergonomisk rådgivning och analys av arbetsplatser. Föreläsningar om anatomi, akutomhändertagning av olika skador, massage och ergonomi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fot Medic Göteborg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Fot Medic Göteborg och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Fot Medic Göteborg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-187345.

.

De som är på något sätt har med Fot Medic Göteborg är Arvini, Kevin som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fot Medic Göteborg har 620522-XXXX som sitt organisationsnummer.