LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM

Västra Götalands län

Information

LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM är ett bolag som finns i Göteborg. I LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Hans Gustav Malcolm som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM på telefon 031-7244697.

Dekoration, inredning och montering

Idag är LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM av bolagstypen Enskild firma.

LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-17 och LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM så är det följande:

LINDGREN, HANS BUTIKSPLANERING & REKLAM har 620123-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.