Kronan Consulting Management

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Kronan Consulting Management är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kronan Consulting Management är ett av dem. Statusen för Kronan Consulting Management är att Bolaget är aktivt.

Kronan Consulting Management är ett Enskild firma och skapades 1999-06-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kronan Consulting Management ska trivas.

Kronan Consulting Management är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsult inom restaurang management, marknadsföring, försäljning av kläder och presentreklam. Handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kronan Consulting Management är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är Kronan Consulting Management och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Kronan Consulting Management så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-134142.

.

De som är på något sätt har med Kronan Consulting Management är Eén, Per Erik Fredrik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kronan Consulting Management har 611208-XXXX som sitt organisationsnummer.