Direkt Taxi. S

Västra Götalands län

Information

611001-XXXX är organisationsnummer för företaget Direkt Taxi. S. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Direkt Taxi. S är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Direkt Taxi. S finns i.

Direkt Taxi. S har varit registrerat sedan 1996-01-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Direkt Taxi. S så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Direkt Taxi. S är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Direkt Taxi. S är följande:

Vill ni komma i kontakt med Direkt Taxi. S så kan ni göra det på telefon genom 031-220872 eller genom brev på följande adress:

Taxi rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Direkt Taxi. S och det är el Khouri, Sami som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,