Lars Soold Ord & Ton

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Lars Soold Ord & Ton. Det finns flera verksamheter som liknar Lars Soold Ord & Ton i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lars Soold Ord & Ton är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-03-12 så har Lars Soold Ord & Ton varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lars Soold Ord & Ton och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Lars Soold Ord & Ton så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lars Soold Ord & Ton så kan ni göra det på 031-138089.

Frilansjournalistik. Pedagogiska tjänster inom media och musik. Komposition av musik, framställning av musiktexter och teater- manus, samt framträdanden inom musikbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Soold, Lars som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lars Soold Ord & Ton har 610319-XXXX som sitt organisationsnummer.