EnerChi Friskvård

Västra Götalands län

Information

EnerChi Friskvård hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där EnerChi Friskvård finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. EnerChi Friskvård tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. EnerChi Friskvård har funnits sedan .

Vill ni skicka post till EnerChi Friskvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

EnerChi Friskvård har idag 601218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för EnerChi Friskvård

Massageterapeutisk verksamhet och därtill närliggande verksamheter såsom friskvård, alternativa behandlingsformer, utbildning, handel och försäljning av friskvårdsprodukter såsom hudvårdsprodukter, kosttillskott samt ryggvänliga dynor, kuddar och värmedynor för rygg nacke.

I EnerChi Friskvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Marie Elisabet Ann-Sofi som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .