Amytiz Hudvård & Välbefinnande

Västra Götalands län

Information

Amytiz Hudvård & Välbefinnande är ett bolag som finns i Göteborg. I Amytiz Hudvård & Välbefinnande finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lashgary, Sohila som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Amytiz Hudvård & Välbefinnande så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Amytiz Hudvård & Välbefinnande på telefon 031-260000.

Hudvårdsklinik, hårvård, hälsokost, gym, hälsa, solarium, import och export av hudvårdsprodukter, kläder, skor, väskor, mattor och plastartiklar för ex. kök. Spel, jourbutik, servicebutik, livs, restaurang, pub, cafe, tobak och godis.

Idag är Amytiz Hudvård & Välbefinnande av bolagstypen Enskild firma.

Amytiz Hudvård & Välbefinnande är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Amytiz Hudvård & Välbefinnande innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Amytiz Hudvård & Välbefinnande är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Amytiz Hudvård & Välbefinnande så är det följande:

Amytiz Hudvård & Välbefinnande har 600924-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.