Mattis Jäststuga

Västra Götalands län

Information

Mattis Jäststuga hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Mattis Jäststuga finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mattis Jäststuga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mattis Jäststuga har haft sedan 1997-01-01. Mattis Jäststuga har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mattis Jäststuga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-3306600.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mattis Jäststuga har idag 600723-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mattis Jäststuga

Handel med hembryggningsprodukter, presentartiklar, bruksföremål, blommor samt fordom.

I Mattis Jäststuga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vuorenmaa, Matti Antero som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .