Z.T.A Taxi och Buss

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Z.T.A Taxi och Buss är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Z.T.A Taxi och Buss är ett av dem. Statusen för Z.T.A Taxi och Buss är att Bolaget är aktivt.

Z.T.A Taxi och Buss är ett Enskild firma och skapades 2001-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Z.T.A Taxi och Buss ska trivas.

Z.T.A Taxi och Buss är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Taxi och buss.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Z.T.A Taxi och Buss är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Z.T.A Taxi och Buss och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Z.T.A Taxi och Buss så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-237908.

.

De som är på något sätt har med Z.T.A Taxi och Buss är Zohrab, Mohammad Hossein som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Z.T.A Taxi och Buss har 600531-XXXX som sitt organisationsnummer.